Donji Stupanj, Aleksandrovac
Prodaja novih i polovnih mašina

O nama

Preduzeće GOMMIŠ D.O.O. je specijalizovana za prodaju novih i polovnih alatnih mašina, opreme i pribora za obradu metala, kao i kompletnih linija i mašina za obradu lima. Takode možemo ponuditi popravke, delimične i generalne remonte svih tipova alatnih mašina.

U našem izložbenom prostoru možete videti oko 300 raznih mašina. Sve izložene mašine možemo u svakom trenutku pustiti u rad, kako biste se sami uverili u sam rad bilo koje mašine. Naši stručnjaci će vam pokazati tehničke mogućnosti svake mašine i rado pomoći oko iznalaženja najboljeg rešenja i mašine za vaš posao. Sve nove i polovne mašine imaju garanciju i obezbeđen servis.

Naša firma ima generalno zastupništvo švajcarskih firmi za podrucje Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske i to MULLER MACHINES SA, sa kojom na preko 18.000 m2,možemo ponuditi preko 5000 polovnih za obradu metala, kao i SCHAUBLIN MACHINES SA gde vam možemo ponuditi u svetu dobro poznat kavlitet i preciznost u radu i to kako za metalnu tako i za satnu industriju.

Od novih mašina vam još možemo ponuditi sledece:

RICO, Portugalija – Makaze i apkant prese
ZOPF, Nemacka – Mašine za savijanje
UNIFY, Tajvan – Mašine za valjanje navoja

Takođe vam možemo ponuditi razne vidove finansiranja.

Scroll